Aveiro

4 augustus 2014 - Aveiro, Portugal

Lieve allemaal,

Gisteren zijn we in Aveiro aangekomen. Het weer is opgeknapt en we staan op een mooie camping aan zee. Camping is maar voor een derde bezet, het strand en zee is meer prive. Woeste hoge golven, niet te warm : 23graden.

lekker boekje lezen, strandje.

Costa Nova is een stadje met allerhande schattig gekleurde huisjes ( ik herinner me het nog van vroeger , mama/oma vergaapte zich ook aan de huisjes ).

Aveiro , het Venetie van Portugal, viel beetje tegen. Welgeteld 2 kanalen met grote mooi gekleurde praaien.

de koffie met gebak smaakte wel weer heerlijk. Omdat het zo goedkoop is blijven we dit doen. Moddervet komen we terug.......

1. Emma:
    4 augustus 2014
    Oeiii dat wordt hardlopen in september!!
  2. Papa/mama:
    4 augustus 2014
    Ja, ja, Aveiro was een plaatsje waar we een heerlijke versnapering hebben gegeten. Wij noemden het toendertijd:
    Darby-drollen, maar het waren die zoete, vormloze, deegtoefjes, waar de mieren na vijf minuten al als gekken rond renden om ze te vermorzelen. Nu ja, dat was ook het geval met de kip die we niet opkonden en door de mieren op een ander plekje werden gebracht. Wat een nostalgie!
    Je hebt groot gelijk dat je blijft snoepen, maar wordt geen Michelin-stelletje! Het is dat tegelen in de badkamer mij op dit moment meer genoegen geeft, anders kwam ik per omgaande jullie opzoeken.
    We blijven jullie volgen.
    Liefs,
    mapa